Kaartleggen


De eerste divinatiemethode die ik heb geleerd, is het kaartleggen. Sinds 2013 hanteer ik het Tarotdeck van Rider Waite en de waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand. Ondertussen zijn daar zo'n 40 andere decks bijgekomen waaronder het Tarotdeck van Hanson-Roberts, de Akashic Tarot en de Pagan Tarot. Tijdens een legging gebruik ik naast de Tarotkaarten en de Lenormandkaarten één of meerdere orakelkaarten.

In 2015 leerde ik pendelen. Het pendelen gebruik ik als ondersteuning bij het kaartleggen, tijdens een Wicca-ritueel of bij het lezen van de Akasha-kronieken.


Werkwijze

Een 'gewone' kaartlegging start vanuit een specifieke vraag of vanuit de behoefte om een algemeen beeld te krijgen van wat er in de toekomst ligt op het domein van gezondheid, werk, relaties, kinderen, financiën,... Deze kaartlegging duurt ruim 1,5 uur. Een kaartlegging kan bij mij of bij jou thuis, afhankelijk van waar jij je het best bij voelt. Een eenvoudig telefoontje op mijn nummer 0032(0)483 81 98 99 volstaat om een afspraak te maken.

Het gebeurt soms dat je korte tijd na een kaartlegging nog een bijkomende vraag hebt, iets wat je vergeten vragen bent tijdens de sessie. Deze bijkomende vraag kan ik op afstand beantwoorden. Hiervoor hoeft geen nieuwe afspraak gemaakt te worden. Bel me gerust met jouw bijkomende vraag.

Jaarlijks, van 1 november tot 31 januari, kan een afspraak gemaakt worden voor een jaarlegging. Dan kijk ik in de kaarten en numerologie wat het nieuwe jaar voor jou in petto heeft. Een jaarlegging neemt heel wat tijd in beslag en heb ik voor te bereiden. Een aanvraag voor een jaarlegging gebeurt het best door een mail te sturen naar balancedwomanbelgium@gmail.com of via een bericht op het contactformulier op deze website. Vermeld naast het nummer van jouw telefoon of GSM zeker jouw volledige officiële geboortenaam (voornaam, tussennamen en familienaam), jouw geboorteplaats en geboortedatum. Binnen de week na ontvangst van jouw aanvraag, neem ik contact op om een consult in te plannen.


Kostprijs

30,00 euro voor een 'gewone' legging

60,00 euro voor een jaarlegging

10,00 euro voor een bijkomende vraag op een later tijdstip

Contant te betalen bij aanvang van het consult of voorafgaandelijk aan het consult door storting op rekening BE61 9734 5319 2017 van Balanced Woman. Vermeld hierbij jouw naam en de datum van het consult.