Empatisch en krachting ondernemen


Overweeg je om als ondernemer aan de slag te gaan? Ben je nog maar pas gestart? Ben je een ervaren ondernemer en wil je jouw zaak naar een hoger niveau tillen? Welkom!

Deze workshops zijn bedoeld voor dynamische ondernemers die de voor hen ideale klanten willen aantrekken en behouden.


De ideale ondernemer (27/11)

In deze workshop leer je jezelf als ondernemend mens beter kennen. Je krijgt inzicht in jouw 'blinde' vlekken, zaken die je van jezelf nog niet weet. Je ontdekt jouw aangeboren kwaliteiten, zodat je die ten volle kan inzetten in jouw onderneming. Je leert op gepaste wijze te communiceren met (potentiële) klanten. Dit en nog veel meer komt aan bod.


De ideale klant (11/12)

Hoe ziet mijn ideale klant er uit? Hoe kan ik mijn ideale klant aantrekken? Hoe komt het dat ik mijn klanten niet kan houden? Hoe komt het dat ik mensen aantrek die niet echt bij mijn onderneming passen? Deze en nog vele andere vragen zullen beantwoord worden in de workshop 'de ideale klant'.


Ondernemen in zelfvertrouwen (18/12)

In deze workshop geef ik jou antwoorden op de vragen: "Waar STA ik voor?" en "Waar sta ik VOOR?". We visualiseren jouw ideale onderneming en werken samen jouw stappenplan uit. Vol zelfvertrouwen sluit je deze lessenreeks af.


Wanneer:

maandagen telkens van 18u30 - 21u30

27/11, 11/12 en 18/12

 

Prijs:

De volledige reeks van 3 avonden kost 120,00 euro.

Wie 2 avonden wil volgen, betaalt 84,00 euro.

De prijs voor 1 avond bedraagt 48,00 euro.


Inschrijving:

Inschrijven voor de workshops kan door storting van het juiste bedrag op het rekeningnummer BE61 9734 5319 2017 van Balanced Woman. Vermeld hierbij 'ondernemer + jouw naam + de data'.

De inschrijving is pas volledig na storting van het cursusgeld.

Meer informatie over de inschrijving en eventuele terugbetaling kan je terugvinden onder de algemene voorwaarden op mijn website.


Bijkomende informatie:

www.balancedwoman.be, 0483/819899, balancedwomanbelgium@gmail.com of kom naar één van de gratis informatiedagen (zie onder de rubriek 'gratis').