Esoterie


Waar gaat het om in dit leven en waarom ben ik hier? Is er meer tussen hemel en aarde dan ik met mijn zintuigen kan waarnemen? Wat is mijn essentie? Bestaat toeval eigenlijk wel? Hoe komt het dat ik me in de buurt van sommige mensen of in sommige situaties zo moe voel? Hoe kan ik innerlijke rust vinden? Wat kan ik doen om mijn leven en dat van mijn geliefden ten goede te veranderen? Hoe bescherm ik mezelf tegen negativiteit?

Wicca geeft antwoorden en kan je helpen om alles uit het leven te halen.

Ik, Lieve, geloof dat alles magisch is en dat ik de kracht heb om mijn eigen wereld en de wereld om me heen ten goede te veranderen. Dit is mijn manier van leven, mijn filosofie. Dit is 'mijn' Wicca.

Van kindsbeen af voelde ik me 'anders'. Ik kon maar niet begrijpen dat er kinderen waren die vals speelden of aan het liegen waren. Later, op de werkvloer, voelde ik me alleen staan. Ooit vertaalde ik dit als: "Het lijkt wel alsof ik een alien ben". Ik werd niet gezien voor de Lieve die ik ben, ik werd niet gehoord en zeker niet gerespecteerd. Ik miste diepgang bij de mensen in mijn omgeving en heb het vele jaren moeilijk gehad om mijn wereldbeeld te veranderen. Ik geloofde immers in een liefdevolle aarde met liefdevolle mensen - onvoorwaardelijk. De harde realiteit van onze samen-leving zien en aanvaarden, is een moeilijk proces geweest en maakte me innerlijk onrustig.

In mijn zoektocht naar innerlijke rust, ging ik buiten mezelf kijken. Ik verlangde ernaar gezien en geliefd te worden en zocht die bevestiging bij anderen. Lange tijd heb ik getwijfeld aan mezelf. Tot ik leerde dat ik zelf de regisseur ben van mijn leven en anderen 'slechts' de acteurs in mijn film.

Om mijn aangeboren paranormale gaven (zie de rubriek 'over mij') beter te ontwikkelen, volgde ik gedurende 3 jaar een opleiding 'Esoterische psychologie'. Daar leerde ik onder meer divinatiemethoden, energetisch werk en rituelen. Ik ontwikkelde een methode die voor mij en de wereld helend is. Nu ben ik de Wiccan die ik vanaf het begin was voorbestemd te zijn.

Wicca is mijn manier van leven. Bij alles wat doe, ondersteun ik mijn cliënten met krachtige, positieve energie. Als je Wicca-ondersteuning wilt krijgen bij jouw specifieke situatie, dan kom ik daar graag aan tegemoet. Ik kan een sessie op afstand geven of in jouw aanwezigheid. Afhankelijk van wat jij wilt, gaat die sessie door bij mij of bij jou thuis.

De meeste vragen voor ondersteuning gaan over zwanger worden, een liefdespartner aantrekken, gezondheidsproblemen of geld. Je kan echter met elke vraag om Wicca-ondersteuning bij mij terecht. 


Werkwijze 

Je kan jouw vraag telefonisch stellen op mijn nummer 0032(0)483 81 98 99, via mail naar balancedwomanbelgium@gmail.com of via het contactformulier op deze website. Na ontvangst van de vraag, neem ik contact op met jou om de vraag glashelder te krijgen en een concrete afspraak te maken.

Kostprijs
30,00 euro
Contant te betalen bij aanvang van het consult of voorafgaandelijk aan het consult door storting op rekening BE61 9734 5319 2017 van Balanced Woman. Vermeld hierbij jouw naam en de datum van het consult.