Rouw


Rouwverwerking en rouwproces (04/09)

Waar of niet waar? Een rouwproces duurt gemiddeld 1 jaar. Een rouwproces is een lineair proces. Elke mens heeft een eigen manier van rouwen. Mannen rouwen op een andere manier dan vrouwen.

Ontdek het antwoord op deze en tal van andere stellingen tijdens de workshop 'rouwverwerking en rouwproces', waar zowel normale als pathologische rouwreacties aan bod zullen komen.


Rouwverwerking bij kinderen (11/09)

Kinderen rouwen op een andere manier dan volwassenen. De manier waarop kinderen omgaan met rouw, verschilt ook per leeftijdscategorie. Een baby gaat op een andere manier om met emoties dan een peuter. En kleuters rouwen anders dan tieners.

In de workshop 'rouwverwerking bij kinderen' wordt per leeftijdscategorie ingegaan op de typische reacties en gedragingen van het rouwende kind. Er zullen handvaten worden aangereikt om op een gepaste manier ondersteuning te kunnen geven.

In de meeste gevallen verloopt de rouwverwerking goed. Toch gebeurt het wel eens dat een rouwproces bij kinderen vastloopt. Wat dan de signalen zijn en hoe je hier mee omgaat, wordt tijdens de workshop diepgaand besproken.


Reïncarnatie en de reis van de ziel (18/09)

Wil je meer te weten komen over onder meer de ziel, zielenfamilies, tweelingzielen, de blauwdruk van de ziel, de levensreis, de Akashakronieken en reïncarnatie? Dan ben je welkom op de workshop 'Reïncarnatie en de reis van de ziel'.


Wanneer:

maandagen telkens van 18u30 - 21u30

04/09, 11/09 en 18/09


Prijs:

De volledige reeks van 3 avonden kost 120,00 euro.

Wie 2 avonden wil volgen, betaalt 84,00 euro.

De prijs voor 1 avond bedraagt 48,00 euro.


Inschrijving:

Inschrijven voor de workshops kan door storting van het juiste bedrag op het rekeningnummer BE61 9734 5319 2017 van Balanced Woman. Vermeld hierbij 'Rouw + jouw naam + de data'.

De inschrijving is pas volledig na storting van het cursusgeld.

Meer informatie over de inschrijving en eventuele terugbetaling kan je terugvinden onder de algemene voorwaarden op mijn website.


Bijkomende informatie:

www.balancedwoman.be, 0483/819899, balancedwomanbelgium@gmail.com of kom naar één van de gratis informatiedagen (zie onder rubriek 'gratis').