Holistische coaching - basis

Opgelet: deze opleiding verandert jouw leven!

De opleiding tot holistisch coach richt zich tot elkeen die op de één of andere manier met volwassenen of kinderen werkt of wil werken én zich op een holistische wijze met hen wil verbinden. 

Een holistisch coach kijkt naar de mens als geheel en heeft de overtuiging dat lichaam, geest en ziel (body, mind and soul) onlosmakelijk verbonden zijn met elkaar. 

Holistische coaching is geen methode maar een visie. Voor een holistisch coach is elke cliënt een totale, unieke persoon met eigen talenten en mogelijkheden. Een holistisch coach helpt mensen om tot de beste versie van zichzelf te komen en heeft daarbij aandacht voor lichaam (ademhaling, voeding, hydratatie,...), geest (inzicht, wilskracht, aanvaarding, motivatie, verbinding, relaties,...) en ziel (bewust-zijn, spiritualiteit,...).

De basisopleiding holistische coaching is een zoektocht naar én een verdieping van jezelf. Aan de hand van diverse methodieken en modellen, komen we tot jouw essentie. Pas wanneer jij jezelf ten volle kent en wanneer jij jezelf in liefde kan omarmen, kan je vol zelfvertrouwen iets betekenen voor een ander. 

Om aan deze opleiding deel te nemen is er geen voorkennis vereist. De enige vereisten zijn: het hebben van een groot hart voor anderen en de bereidheid om naar jezelf te kijken

Na de basisopleiding holistische coaching kan je ervoor kiezen om een vervolmaking tot holistisch levenscoach (lifecoach) of holistisch kindercoach te volgen. 


De basisopleiding holistische coaching is een zoektocht naar én een verdieping van jezelf. Deze opleiding is dus niet enkel bedoeld voor wie (op termijn) als holistisch lifecoach of kindercoach aan de slag wil gaan.

In de basisopleiding holistische coaching leer je jezelf (terug) kennen. Je leert je her-inneren wie je in essentie bent.

De opleiding geeft je antwoorden op allerlei levensvragen. Misschien zit je op een kruispunt in jouw leven en weet je niet welke richting uit te gaan. Of je wil iets anders in het leven maar je weet nog niet precies wat en hoe je het wil. Misschien ervaar je onverklaarbare fysieke klachten of heb je veel stress. Je vindt dat je vanalles moet in het leven, je bent niet gelukkig. Je bent jezelf kwijt geraakt, je bent op zoek naar jezelf.


Enkele voorbeelden van thema's die in de opleiding aan bod zullen komen:

- holisme en de 5 zijnsniveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel

- coaching: kader, sensorisch specifieke communicatie, empathie, feedback

- modellen en technieken: outcome, kernkwadrant, JW, GROW, 5G-model, beeldspraak

- overtuigingen en motivatie, weerstand en verandering, ziekte en gezondheid

- zelfliefde

Alle thema's worden vanuit holistisch perspectief benaderd.Wanneer:

op dinsdagen van 18u30 tot 21u30 in de periode van 05/03/2024 tot 11/06/2024

maart: 05, 12, 19 en 26

april: 16 en 23

mei: 07, 14, 21 en 28

juni: 04 en 11. 


Prijs:

De kostprijs voor de opleiding (12 lessen) bedraagt 579,00 euro. 

Bij aanvang van de opleiding ontvang je een digitale syllabus. Nuttigen van koffie/thee/water tijdens de lessen is in de prijs inbegrepen. Wie slaagt voor het examen en de eindopdracht ontvangt een certificaat.


Inschrijving:

Om de kwaliteit van de opleiding hoog te houden, is het aantal deelnemers beperkt tot 16.

Inschrijven voor de opleiding kan via mail aan balancedwomanbelgium@gmail.com, telefonisch naar Lieve op 0483819899 of via het tabblad 'contact en afspraak maken'.  

Pas na storting van het cursusgeld op rekeningnummer BE61 9734 5319 2017 van Balanced Woman, is de inschrijving definitief.  Als mededeling vermeld je best 'Coach basis + jouw naam'.

Meer informatie over de inschrijving en eventuele terugbetaling vind je terug onder het tabblad 'algemene voorwaarden'.


Nog bijkomende vragen? Contacteer mij!

www.balancedwoman.be, 0483/819899, balancedwomanbelgium@gmail.com of kom naar de gratis infonamiddag op zaterdag 24/02/2024 (zie onder de rubriek 'gratis').